جلوگیری از ورود بیش از ۳۶ هزار متر مکعب فاضلاب به رودخانه مارون
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: ممانعت از ورود بیش از ۳۶ هزار متر مکعب در شبانهروز فاضلاب به رودخانه مارون از مهمترین اهداف پروژه واگذاری پساب در تصفیهخانه فاضلاب بهبهان است.
محمد رضا کرمی نژاد شامگاه سه شنبه ۴ دی در جلسه با مدیران پالایشگاه بید بلند خلیجفارس اظهار کرد: واگذاری پساب در پروژه احداث و بهرهبرداری تصفیهخانه فاضلاب بهبهان به روش بیع متقابل با هدف یک گام زیست محیطی دیگر، توسط شرکت آب و فاضلاب خوزستان و پالایشگاه بید بلند خلیج فارس طی تفاهمنامهای اجرایی شد.
وی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس را پیشگام در سرمایهگذاری در حوزههای آب و فاضلاب دانست و افزود: سرمایهگذاری اولیه این طرح با اعتبار ۷۶۱۰ میلیارد ریال است که در مدت زمان ۳ سال اجرایی میشود. البته ممکن است اعتبار طرح به ۱۰۰۰ میلیارد تومان هم برسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به هدف این طرح بیان کرد: ارتقای شاخصهای زیست محیطی و جلوگیری از آلودگی محیط زیست با ممانعت از ورود بیش از ۳۶ هزار متر مکعب در شبانهروز فاضلاب به رودخانه مارون از مهمترین اهداف اجرایی این پروژه است.
وی تصریح کرد: بازچرخانی آب و استفاده از پساب فاضلاب به عنوان ظرفیت آبی مناسب برای پالایشگاه بید بلند خلیج فارس در دستور کار این پروژه مهم است که مدت زمان بهرهبرداری از این پروژه ۲۰ سال است.
کرمی نژاد به رویکرد جدید شرکت اشاره کرد و گفت: در این تفاهمنامه شرکت گاز بیدبلند خلیجفارس در احداث و بهرهبرداری تصفیهخانه فاضلاب بهبهان سرمایهگذاری کرده است و با توجه به تاکید وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای استفاده از پساب فاضلاب برای صنایع این یک رویکرد جدید در خوزستان است که روند اجرایی آن آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مهمترین اهداف این پروژه مهم با توجه به توپوگرافی شهرستان بهبهان جلوگیری از جذب فاضلاب شهری به زمین و آلوده شدن آبهای زیرزمینی است که شرکت آب و فاضلاب خوزستان با افقی که در پیش دارد میتواند به یکی از بهترین شرکتهای فاضلاب کشور تبدیل شود چرا که صنایع و شرکتهای خوزستان میتوانند از پساب تصفیهخانههای فاضلاب خوزستان استفاده کنند هرچند ما از همه سرمایهگذاران به خوبی استقبال کرده و خواهیم کرد.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰