پرتاب ظفر۲ و پایا در بهار ۱۴۰۴/بهره برداری از فاز یک پایگاه فضایی چابهار تا پایان امسال
به گزارش بازتاب اقتصاد؛ حسن سالاریه روز دوشنبه در نشست خبری با ارایه گزارش پیشرفت پروژه های فضایی اظهار داشت: این دو ماهواره قرار بود دی ماه امسال به فضا پرتاب شوند که اندکی به تاخیر افتاد.
وی با بیان اینکه در دهه فجر چند رونمایی صورت می گیرد، از نمونه ارتقا یافته ماهواره پارس ۱ و نمونه اول ماهواره پارس ۲ از جمله این رونمایی ها نام برد.
سالاریه با اشاره به ماهواره مخابراتی ناوک اظهار داشت: این ماهواره با هدف تست ارتباطات مخابراتی در ارتفاعات بالا طراحی شده است و در ایام دهه فجر از آن رونمایی می شود.
وی با بیان اینکه ماهواره ناوک برای اولین بار در مدار بیضوی کشیده قرار میگیرد، توضیح داد: ماهواره مخابراتی «ناوک» با هدف تست ارتباطات در ارتفاع بالا در مدار بیضوی کشیده قرار خواهد گرفت.
رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه اینکه زیرساخت های ماهواره فخر یک ماهوارهای تحقیقاتی است که توسط بخش خصوصی تولید شده است، اظهار داشت: فخر۱ قابلیت تکثیر و ساخت با سرعت بالا را دارد.
سالاریه همچنین اعلام کرد: ماهواره ناهید ۳ و پارس ۳ در دست ساخت است ضمن آنکه ماهواره تصویربرداری راداری SAR با عنوان «راد-۱» تا اواخر سال آینده رونمایی خواهد شد. این ماهواره قدرت تفکیک ۲۰ تا ۵۰ متر را دارد.
افتتاح فاز اول پایگاه فضایی چابهار
سالاریه همچنین با بیان اینکه پایگاه فضایی چابهار دارای سه فاز است، گفت: تا پایان سال بهره برداری از فاز اول پایگاه فضایی چابهار آغاز می شود و پس از آن به سرعت فاز دوم پایگاه فضایی چابهار آغاز خواهد شد.
وی با یادآوری اینکه برای شروع فاز سوم باید فاز دوم به اتمام برسد، اظهار داشت: پایگاه چابهار پایگاه فضایی اختصاصی وزارت ارتباطات به شمار می رود و برای کشور بسیار مهم است.
رئیس سازمان فضایی ایران خاطر نشان کرد: پرتابهای منظومه شهید سلیمانی از طریق پایگاه چابهار و از نیمه دوم سال ۱۴۰۴ صورت خواهد گرفت.
پرتاب کپسولهای زیستی در سال ۱۴۰۴
رئیس سازمان فضایی ایران درباره آخرین اقدامات صورت گرفته برای پرتاب موجود زنده به فضا اظهار داشت: فرایند طراحی و تولید کپسولهای زیستی جدید ایرانی در حال طی شدن است و در این زمینه دو کپسول ۵۰۰ کیلوگرم و هزار و ۵۰۰ کیلوگرم در حال طراحی است.
سالاریه اظهار داشت: دو ایستگاه فضایی مهم کنترل و دریافت تصویر سلماس و چناران تا سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری خواهند رسید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰