معاون رئیس جمهور خبر داد؛

هوش مصنوعی؛ نیروی پیشران تحول مشاغل و ارتباطات انسانی

دبیر همایش «هوش مصنوعی و ارتباطات انسان - ماشین»، با تأکید بر ورود اجتناب‌ناپذیر هوش مصنوعی به زندگی بشر، گفت: ما در شرایطی نو و عرصه‌ای جدید قرار گرفته‌ایم که بسیاری از مشاغل و شیوه‌های ارتباطی دستخوش دگرگونی شده‌اند.

به گزارش بازتاب اقتصاد، مسعود کوثری روز شنبه در مراسم آغاز به کار همایش ملی «هوش مصنوعی، ارتباطات انسان- ماشین و آینده» که به همت انجمن ایرانی مطاعات فرهنگی و ارتباطات در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، بر اهمیت نگاه آکادمیک و بین‌رشته‌ای به تحولاتی که فناوری هوش مصنوعی در زندگی بشر ایجاد می‌کند، تاکید کرد.

وی با اشاره به حضور سخنرانان حوزه‌های مختلف از جمله علوم سیاسی، برنامه‌ریزی، مطالعات فرهنگی و نیز فعالان شرکت‌های فنی و استارتاپ‌ها، افزود: این همایش با هدف بررسی ابعاد مختلف ارتباطات انسان و ماشین و آینده این تعاملات شکل گرفته است.

کوثری با اشاره به رشد سریع فناوری‌های نوین در طول ۲ دهه اخیر یادآورشد: از زمان شروع تدریس در دانشگاه، شاهد تغییرات اساسی در حوزه آموزش، دانشجویی و حتی تعریف علم بوده‌ام، به گونه‌ای که باید خطوط علم را از نو ترسیم کنیم تا همگام با تحولات جهانی باشیم.

دبیر همایش ملی هوش مصنوعی درباره ارتباطات انسان – ماشین و آینده آن گفت: در حال حاضر نزدیک به ۶ هزار شغل در سراسر جهان در حال دگرگونی یا شکل‌گیری دوباره است و جامعه باید با وجوه مختلف و حتی پیامدهای ناخواسته این فناوری کنار بیاید.

وی همچنین از ویژگی این همایش به عنوان حرکتی کاملا دانشگاهی و فاقد بودجه سازمانی یاد کرد و از همکاری همه دانشجویان و اساتید و به خصوص سخنرانان مهمان تقدیر به عمل آورد.

کوثری خاطرنشان کرد:‌ علاوه بر ارائه‌های حضوری، علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک اسکای‌روم نیز به صورت آنلاین از سخنرانی‌ها بهره‌مند شوند.