طرح تولید شمش منیزیم از دولومیت ۹۸ درصد پیشرفت داشته است
فضل الله رحمتی روز شنبه با اعلام این خبر افزود: این طرح صنعتی ظرفیت تولید سالانه ۶ هزار تن شمش منیزیم و ۲ هزار تن آهک کلسینه و سیلیس را دارد.
به گفته وی، سرمایهگذار بخش خصوصی، عملیات اجرایی این طرح را بهمن ماه ۹۸ در سفیددشت شهرستان بروجن آغاز کرده است که با راهاندازی و بهرهبرداری از این طرح زمینه اشتغال ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم در استان فراهم خواهد شد.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برای اجرای این طرح مهم و استراتژیک ۶۱۰ میلیارد تومان به همت بخش خصوصی در استان هزینه شده است.
رحمتی افزود: شرکت تیوا صنعت ماهان با بهره گیری از تجربه تولید و صادرات شمش منیزیم و اتکاء به دانش نیروهای توانمند ایرانی موفق به تولید شمش منیزیم با روشهای نوین و دانشبنیان شده است.
وی یادآور شد: استحصال منیزیم و دولومیت کلسینه بهعنوان یک ماده معدنی راهبردی و صادراتی برای استان بهشمار میرود و دولومیت به عنوان سنگ لاشه از مهمترین ذخایر معدنی استان با استحصال و تجزیه با فناوری بومی، منیزیم میشود.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به استراتژیک بودن صنایعی که منیزیم در آن ها کاربرد دارد، این محصول را جزء کالاهای استراتژیک اعلام کرد و افزود: این محصول با توجه به مصارف خاص آن هیچ جایگزینی ندارد و فرآیند تولید این واحدصنعتی دانشبنیان و محصول تولیدی آن جزو کالاهای استراتژیک جهانی است.
وی گفت: دولومیت یکی از کانیهای رایج سازنده سنگ های رسوبی با ساختار شیمیایی متشکل از کربنات کلسیم و منیزیمCaMg (CO۳) ۲ است که بدلیل وجود منابع غنی دولومیت در کشور، امکان ایجاد ارزش افزوده از این منابع خدادادی بررسی و با سرمایه گذاری، کارخانه تولید شمش منیزیم از دولومیت در کشور راه اندازی شد.
رحمتی تصریح کرد: با راهاندازی این پروژه، تعداد طرحهای تولیدی فرآوری مواد معدنی استان به هفت مورد افزایش خواهد یافت.
هم اکنون ۹۲۷ واحد صنعتی فعال در چهارمحال و بختیاری فعال است که برخی محصولات تولیدی این واحدها مانند ورق خودرو، چادر مشکی، آجرنسوز، مالت، موکت، خوراک آبزیان و لوازم خانگی در کشور از جایگاه و اهمیت مهمی برخوردار است
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰