حضور فعال ذوب آهن در نمایشگاه و همایش ملی سازههای فولادی ایران
در حاشیه نمایشگاه ایران استیل فاب، ۳ دی ماه نخستین همایش ملی سازههای فولادی ایران با موضوع بررسی جایگاه سازه های فولادی در تامین ایمنی و امنیت ساختمانهای شهری نیز برگزار شد که با چند سخنرانی تخصصی همراه بود.
ضرورت اصلاح استانداردهای ملی صنعت ساختمان بر اساس زلزلهخیز بودن ایران
مدیر تحقیق و توسعه ذوب آهن اصفهان در نخستین همایش ملی سازههای فولادی ایران گفت: اصلاح استانداردهای ملی صنعت ساختمان بر اساس زلزله خیز بودن ایران ضرورت دارد.
مرتضی شیرینپرور مدیر تحقیق و توسعه ذوب آهن اصفهان در نخستین نمایشگاه سازههای فولادی و صنایع، ماشین آلات و خدمات مهندسی وابسته (ایران استیل فاب) به توسعه استانداردهای فولادی در ذوبآهن اصفهان اشاره کرد و گفت: این مجتمع عظیم صنعتی با استفاده از توان تخصصی موجود، محصولات فولادی را با بالاترین کیفیت به بازار ارائه میکند.
وی افزود: دریافت استانداردهای سخت گیرانه گواهینامه CARES مطابق با استاندارد BS4449 و گواهینامه همولوگیشن برای صادرات محصولات فولادی به بازارهای هدف از جمله اقدامات صورت گرفته در این شرکت میباشد. در واقع کیفیت ذاتی و رعایت استانداردها، محصولات ذوبآهن را در سطح ملی و بینالمللی شاخص کرده است.
مدیر تحقیق و توسعه ذوب آهن اصفهان اظهار داشت: این مجتمع عظیم صنعتی از برترین کارشناسان طراحی کالیبر در کشور و در سطح بینالمللی بهره میبرد و این مهم برگ برنده این شرکت برای تولید محصولات خاص میباشد.
وی در خصوص لزوم اصلاح استانداردهای ملی توسط انجمنهای تخصصی گفت: درحال حاضر تولید تیرآهن در کشور براساس استانداردهای آلمانی صورت میگیرد در حالیکه کشور آلمان یک منطقه زلزله خیر نیست و کشور ما باید تولیدات خود را براساس استانداردهای آمریکایی اصلاح کنند.
شیرین پرور اظهار داشت: ذوبآهن اصفهان برنامهریزی لازم با کمک دانشگاههای صنعتی را برای توسعه استانداردهای تولید محصول انجام داده که تحول شایانی در تولید محصولات فولادی به شمار میرود.
مدیر تحقیق توسعه ذوب آهن، اقدامات این شرکت را در خصوص طراحی محصولات جدید و توسعه استانداردها تشریح نمود و در مورد توان فنی ستودنی این شرکت گفت: باید با تکیه بر نیروی انسانی متخصص و تکنولوژی موجود برای رفع نیازهای کشور به تولید محصولات خاص صنعتی بپردازیم و از همه فعالان جهت همکاری برای تولید این محصولات دعوت نمود.
بهره گیری از محصولات ایمن، ساختمانسازی استاندارد را رقم میزند
امیدرضا ریاحی عضو و دبیر سازمان نظام مهندسی تهران در نخستین نخستین همایش ملی سازه های فولادی ایران به بیان دغدغه های این سازمان پرداخت و گفت: با وجود امکانات و توانایی چشمگیر در خصوص بهینه سازی سازههای فولادی ،تنها حدود ۱۰ درصد پروژهها با استفاده از این سازه ها صورت میگیرد که این رقم باید افزایش یابد . در این راستا سازمان نظام مهندسی از هر حرکتی که منجر به ارتقای کمی و کیفی بهینهسازی سازههای فولادی شود، حمایت میکند.
وی اظهار داشت: استفاده از روشها و تکنولوژی های نوین در ساخت و ساز، مزایایی از قبیل کاهش مصرف انرژی، تسریع در ساخت و ساز و کاهش قیمت تمام شده را در پی دارد.
وی ضمن تشکر ویژه از ذوب آهن اصفهان به دلیل ورود به عرصه تولید محصولات بال پهن ابراز امیدواری کرد ارتباط سازندگان سازه با این شرکت بزرگ فولادی نزدیکتر و موثرتر شودتا از این طریق محصولات ایمن در خدمت ساختمان سازی استاندارد قرار بگیرد.
ریاحی اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی در خصوص مباحث فنی و ملی ساختمان، اصلاح استانداردها، ترویج استفاده از سازه های استاندارد، شبکهسازی و تسهیل ارتباطات در خدمت فعالان صنعت ساختمان خواهد بود.
وی ادامه داد: مبانی هر تحولی یک تفکر ساختار یافته است و هدف ما در سازمان نظام مهندسی استفاده از همه ظرفیت های کشور در این مسیر است.
تیرآهن بال پهن، پرت فولاد در سازه را کاهش میدهد
سیاوش صدیقی طراح سازههای نوین در نخستین همایش ملی سازه های فولادی ایران گفت: زمان، ایمنی، کاهش پرت فولاد، صرفهجویی قابل توجه در قطعهسازی برای سازههای فولادی و هدایت نیروهای متخصص به بخشهای دیگر صنعت ساختمان جهت استفاده از پتانسیلهای تخصصی از جمله دستاوردهای استفاده از تیرآهن بال پهن و سازههای آماده ذوبآهن میباشد.
این طراح سازههای نوین در خصوص مزایای استفاده از تیرآهنهای بال پهن در طراحی سازههای فولادی گفت: وجود بال پهن نیاز ما را برای ساخت بسیاری قطعات در سازههای فولادی کاهش میدهد و این محصول، پرت فولاد را به شدت کاهش میدهد.
این طراح سازه تاکید داشت: زمان اجرا و کاهش استفاده از جوش در سازههای فولادی از مزایای مهم استفاده از تیرهای بال پهن خواهد بود.
صدیقی از تعاونیهای سازنده اسکلت فلزی و سازههای فولادی خواست که میزان نیاز خود به تیرآهن بال پهن را به ذوبآهن ارائه دهند تا این مجتمع بزرگ صنعتی بتواند با توجه به توان فنی برنامهریزی برای تولید انبوه و تامین نیاز انبوهسازان را به انجام برساند.
وی افزود: زمان، ایمنی، کاهش پرت فولاد، صرفهجویی قابل توجه در قطعهسازی برای سازههای فولادی و هدایت نیروهای متخصص به بخشهای دیگر صنعت ساختمان جهت استفاده از پتانسیلهای تخصصی از جمله دستاوردهای استفاده از تیرآهن بال پهن و سازههای آماده ذوبآهن میباشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰