تامین ۹ میلیارد یورو تجهیزات نفتی از طریق دانشبنیانها
مدیر مطالعات شیمیایی و آزمایشگاههای کنترل کیفیت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بیان اینکه از سال ۹۱ تاکنون هیچ تجهیز آزمایشگاهی را از خارج خریداری نکردیم، گفت: تاکنون حدود ۹ میلیارد یورو درخواست خرید تجهیز را ارائه کردهایم و سعی داریم این تجهیزات را از شرکتهای داخلی تامین کنیم.
دکتر شاهین پرچهخواری امروز در حاشیه یازدهمین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی در جمع خبرنگاران، گفت: شرکت ما در مناطق نفتخیز جنوب که تولید ۸۰ درصد نفت کشور را بر عهده دارد، یکی از شرکتهای تولیدی و توسعهای در صنعت نفت و گاز به شمار میرود.
وی افزود: یکی از استراتژیهای مدیر عامل ملی نفتخیز جنوب، پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری، حمایت از شرکتهای دانشبنیان است و بر این اساس حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان پروژه پژوهشی ساخت بار اول را تعریف کردیم.
پرچهخوار ادامه داد: در این راستا ما در این بخش حدود ۳۰۰ میلیارد تومان پروژههای ساخت بار اول را با هدف حمایت از شرکتهای دانشبنیان تعریف کردیم.
وی نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی و مواد اولیه را یک نیاز مستمر دانست و یادآور شد: ما با این استراتژی در این مسیر گام برداشتیم و در این راستا ۷ پروژه بار اول تاکنون تعریف شده است.
مدیر مطالعات شیمیایی و آزمایشگاههای کنترل کیفیت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، تاکید کرد: از تعداد ۷ پروژه ساخت بار اول، ۳ مورد آن در حال بررسی است و یکی دیگر را نیز در فاز تعریف پروژه با شرکت هستیم.
وی افزود: با همکاری با دانشبنیانها به دنبال ایجاد خودکفایی و تبدیل تهدیدات به فرصت هستیم که تاکنون موفق عمل کردهایم، به گونهای که از سال ۹۱ تاکنون هیچ تجهیز آزمایشگاهی را از خارج خریداری نکردیم.
پرچهخوار یادآور شد: تاکنون حدود ۹ میلیارد یورو درخواست خرید تجهیز را ارائه کردهایم و سعی داریم این تجهیزات را از شرکتهای داخلی تامین کنیم و با این برنامهریزی هر شرکتی که تجهیزاتی را ساخته باشد، حتما ما از این تجهیزات خریداری میکنیم.
وی با اشاره به بازدید از نمایشگاه ساخت ایران، گفت: دستاوردهای ارائهشده افتخارآمیز است، ولی با توجه به توانمندیهای موجود در کشور جای توسعه بیشتر دارد و درخواست دارم که کلیه شرکتهای دولتی مانند ما وارد این حوزه شوند و زمینه رشد این شرکتها را تسهیل کنند.
مدیر مطالعات شیمیایی و آزمایشگاههای کنترل کیفیت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با تاکید بر اینکه ما باید نیازهای آینده خود را نیز ارائه دهیم، گفت: اگر بخشهای دولتی در این زمینه نیز وارد شوند، لیستی تهیه میکنیم تا شرکتهای دانشبنیان بتوانند به رشد بیشتری دست یابند.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰