صنعت پتروشیمی، صنعت پیشران کشور است
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: ۳۰ درصد جهش ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی در برنامه هفتم توسعه برنامهریزی شده که تحقق این مهم نیازمند الزامها و زیرساختهای لازم است.
به گزارش خبرنگار مهر، احمد مهدویابهری در آئین گشایش پانزدهمین همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی ایران گفت: نرخ رشد ۸ درصدی و صادرات غیرنفتی سالانه ۲۳ درصدی در برنامه هفتم توسعه دیده شده است که این موضوع شامل صنعت پتروشیمی نیز میشود و ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی در برنامه هفتم توسعه باید از ۹۶ میلیون تن کنونی به ۱۳۱.۵ میلیون تن برسد. این ۹۶ میلیون تن از برنامههای سوم تا ششم توسعه محقق شده است، بنابراین ۳۰ درصد جهش در این برنامه، نیازمند الزامها و زیرساختهایی است که باید از سوی حاکمیت، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و بخش خصوصی فراهم شود.
وی افزود: بخش خصوصی اکنون باید رو به جلو حرکت کند و قابلیت خودش را نشان دهد، همانطور که تاکنون نیز نقش پررنگی داشته است.
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی به امضای ۱۰ تفاهمنامه سرمایهگذاری پتروشیمیها با وزارت نفت با هدف تولید روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب گاز اشاره کرد و گفت: اجرای این تفاهمها افزون بر تأمین خوراک پایدار برای صنعت، به ناترازی گاز در کشور هم کمک میکند.
مهدویابهری با تأکید بر لزوم تأمین خوراک پایدار صنعت پتروشیمی ادامه داد: موانع توسعه صنعت پتروشیمی برای افزایش تولید باید رفع شود. دولت چهاردهم نیز نگاه حمایتی و روشنی به بخش خصوصی دارد.
وی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی صنعت پیشران کشور است که در سالهای اخیر در ارزآوری و تولید بسیار به کشور کمک کرده است، تصریح کرد: صنعت پتروشیمی صادراتمحور است و باید با وجود تحریم با رقبا رقابت کنیم.
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی بر فعالبودن بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: بهدنبال این هستیم که به طرحهای در زمینه انرژیهای پاک کمک کنیم تا منابع مالی مورد نیازشان تأمین شود.
مهدویابهری اعلام کرد: قراردادی در حال نهاییشدن است که پتروشیمیها بخاریهای معمولی مردم را با فاینانسی از چین تعویض کنند. همچنین، توصیه میکنم که پتروشیمیها نیز به تولید برق از انرژی خورشیدی ورود کنند.
وی یادآور شد: صنعت پتروشیمی منتظر دولت نیست و با کمک شرکت ملی صنایع پتروشیمی با منطق و بدون زیادهخواهی مسائل را پیگیری میکند تا به اهداف مورد نظر برسد و نقش صنعت پتروشیمی در اقتصاد ملی محقق شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰