سهم خیرین بانک صادرات ایران در مبارزه با بیسوادی
یونسکو در چهاردهمین نشست کنفرانس عمومی این سازمان در سال ۱۹۶۶، ۸ سپتامبر را به عنوان روز جهانی سوادآموزی نامگذاری کرد و بانک صادرات ایران گزارش فعالیت خود در این زمینه را منتشر کرده است.
به گزارش مهر به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، این بانک با تشکیل ستاد خیرین مدرسهساز از دهه ۶۰ تاکنون و با مشارکت داوطلبانه و با نیت خیرخواهانه کارکنان بانک با تخصیص بخشی از حقوق خود، بالغ بر ۵۰ مدرسه در اقصی نقاط کشور احداث کرده و دو مدرسه دیگر نیز در مرحله ساخت قرار دارد که در مجموع ۵۲ مدرسه توسط این بانک در نقاط محروم کشور ساخته و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است.
اعتلای فرهنگ، دانش و انجام رسالت و مسئولیتهای اجتماعی در راستای پیشرفت و آبادانی کشور؛ کمک به رشد و توسعه آموزشی در مناطق محروم کشور؛ زدودن فقر علمی و نیز بسترسازی برای پرورش نسلهای آینده و آیندهسازان ایران اسلامی از جمله اهداف این اقدام بانک صادرات ایران بوده است.
شایان ذکر است که ۳۲ ساخت و ۱۸ بازسازی مدارس حاصل فعالیت بانک صادرات ایران بوده که از این بین ۲۳ مدرسه در مناطق سیلزده؛ ۱۲ مدرسه در مناطق زلزلهزده و ۱۵ مدرسه نیز در مناطق محروم مورد حمایت قرار گرفته است.
همچنین این مدارس در ۱۸ استان و ۳۵ شهرستان کشور مورد بهرهبرداری قرار گرفته که از این بین «لرستان، کرمانشاه و گلستان» بیشترین سهم را به خود اختصاص دادهاند.
قابل توجه است که حاصل فعالیت خیرین مدرسهساز بانک صادرات ایران ۲ مدرسه ۱۵ کلاسه؛ ۱۱ مدرسه ۱۲ کلاسه؛ ۳ مدرسه ۹ کلاسه؛ ۱۶ مدرسه ۶ کلاسه و ۱۸ مدرسه ۳ کلاسه بوده است.
گفتنی است در پی اقدامات متعدد بانک صادرات ایران در مسیر مدرسهسازی، در سال ۱۳۹۳ در شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز و در سال ۱۳۹۷ به دلیل نقشآفرینی در بازسازی و احداث فضاهای آموزشی زلزله استان کرمانشاه از این بانک تقدیر و تجلیل شده و تندیس ویژه خیر مدرسهساز را دریافت کرده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰