دختری که یکی از بزرگترین کلاهبرداریهای مالی آمریکا را رقم زد!/ عکس
این پرونده یکی از بزرگترین کلاهبرداریهای مالی در تاریخ ایالات متحده محسوب میشود. سقوط FTX بهعنوان یکی از بزرگترین صرافیهای ارز دیجیتال جهان، تأثیرات گستردهای بر بازارهای مالی داشت.
به گزارش بازتاب اقتصاد به نقل از زومیت، بنابر گزارش بلومبرگ، کارولین الیسون، مدیرعامل سابق شرکت Alameda Research، بهدلیل نقش خود در یکی از بزرگترین کلاهبرداریهای مالی تاریخ، به دو سال زندان محکوم شد. این حکم پساز اعتراف او به هفت اتهام از جمله کلاهبرداری و پولشویی صادر شد. الیسون در دادگاه به همکاری با دادستانها و ارائهی اطلاعات کلیدی علیه سم بنکمن-فرید، بنیانگذار صرافی FTX، پرداخت.
الیسون در جریان محاکمه، به نقش خود در سوءاستفادهی مالی در حدود ۸ میلیارد دلار از وجوه مشتریان FTX اعتراف کرد. او توضیح داد که چگونه بنکمن-فرید او را هدایت میکرد تا از این وجوه برای معاملات پرخطر، خرید املاک و مستغلات و کمکهای سیاسی استفاده کند. این اعترافات به دادستانها کمک کرد تا پروندهای قوی علیه بنکمن-فرید تشکیل دهند که در نهایت او را به ۲۵ سال زندان محکوم کرد.
قاضی این پرونده که حکم الیسون را صادر کرد، همکاری او را «بسیار قابلتوجه» توصیف کرد، اما تأکید کرد که جرایم او بهاندازهای سنگین است که حکمش تحمل دو سال زندان خواهد بود. الیسون در دادگاه از قربانیان این کلاهبرداری عذرخواهی کرد و اظهار داشت که «مغز من حتی نمیتواند مقیاس آسیبی که ایجاد کردم را درک کند.»
این پرونده یکی از بزرگترین کلاهبرداریهای مالی در تاریخ ایالات متحده محسوب میشود. سقوط FTX بهعنوان یکی از بزرگترین صرافیهای ارز دیجیتال جهان، تأثیرات گستردهای بر بازارهای مالی داشت.
صرافی FTX در سال ۲۰۱۹ تأسیس و در مدت کوتاهی به سومین صرافی بزرگ ارز دیجیتال در جهان تبدیل شد و ارزش آن به ۳۲ میلیارد دلار رسید. در سال ۲۰۲۲، شایعاتی مبنیبر مشکلات مالی این شرکت باعث شد تا مشتریان بهسرعت وجوه خود را از این صرافی خارج کنند که درنهایت، منجر به فروپاشی این صرافی و دادگاهی شدن مدیرعامل آن شد.
الیسون و بنکمن-فرید در دفتر و آپارتمانهای لوکس شرکت در باهاما زندگی و کار میکردند و امپراتوری دوگانه FTX و Alameda Research را بنا نهادند. همکاری الیسون با دادستانها و شهادت او علیه بنکمن-فرید، نقش مهمی در محکومیت او داشت. این پرونده نشاندهندهی اهمیت شفافیت و نظارت در بازارهای مالی است و هشداری برای سایر فعالان این حوزه محسوب میشود.
۲۲۷۳۲۳
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰