نان ساندویچی در تهران کمیاب شد/ +عکس و جزییات
۵۰ سال پیش اغذیهفروشهای تهرانی ساندویچ را در نانهای سنتی عرضه میکردند.
به گزارش بازتاب اقتصاد، به دنبال عرضه انواع ساندویچ در مدارس به عنوان تغذیه، مصرف نان بولکی در تهران افزایش یافت. مصرف مدرسهای نان سفید باعث شد تا ساندویچفروشیها برای تامین نان مورد نیاز خود در مضیقه باشند.
روزنامه اطلاعات ۸ مهر ۱۳۵۳ در این باره گزارشی منتشر کرد. گزارش را بخوانید و عکسی از یک ساندویچفروشی در تهران همان سالها تماشا کنید. عکس را کاوه بهار برداشته است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰