آیفون ۱۵ ایده شکستخورده و قدیمی سامسونگ را کپی کرد/ عکس
گجتنیوز نوشت: گوشی آیفون ۱۵ اپل به تازگی معرفی شد و یکی از مواردی که اپل روی آن تمرکز ویژهای داشت، قابلیت Action Button بود. هر چند این ویژگی یک خلاقیت جذاب به نظر میرسد اما بهتر است بدانید اکشن باتن، ایده قدیمی و شکستخورده سامسونگ بود که اپل از آن استفاده کرد.
عاشقان دنیای تکنولوژی در چند روز اخیر منتظر رونمایی از آیفون ۱۵ بودهاند تا ببیند کمپانی اپل این بار چه تغییر بزرگی در تلفنهای همراه خود ایجاد میکند.
کمپانی اپل با صرف نظر از پورت شارژ اختصاصی خود تمام طرفدارانش را متعجب کرد! این شرکت تصمیم گرفته است تا در سری جدید تلفنهای همراهش از درگاه USB C استفاده کند. خوشبختانه میشود گفت که این تغییر بزرگ به نفع طرفداران آیفون بوده است. با این تغییر دیگر هیچکس نگران این نیست که شارژرش را فراموش کند و دیگر نتواند از تلفن همراهش استفاده کند، حالا تمام کاربران اندرویدی و آی او اس به راحتی میتوانند از شارژر یکدیگر استفاده کنند.
اکشن باتن آیفون ۱۵
کمپانی اپل با جایگزین کردن یک Action Button جدید به جای کلید سایلنت یا همان دکمه بیصدا، تغییر سخت افزاری کاربردی را در آیفون ۱۵ ایجاد کرد. این کلید حالا کاربردهای فراوانی دارد؛ به عنوان مثال باز کردن یک برنامه، روشن و خاموش کردن چراغ قوه، فعال کردن گزینههای دسترسی بیشتر به امکانات، از کاربردهای این کلید هستند.
این کلید تقریبا شبیه به کلید Bixby سامسونگ در سری گوشیهای ۲۰۱۷ است. باید بدانید که از زمان عرضه اولین گوشی آیفون که تقریبا در سال ۲۰۰۷ بود تا به حال از یک کلید فیزیکی برای بیصدا کردن تماسها و تمام اعلانات استفاده کرده است. شما به راحتی میتوانستید صدای زنگ و پیامهای خود را با فشردن یک دکمه خاموش کنید، این طراحی ظریف حالا پس از ۱۶ سال تغییر کرده و امکانات بیشتری را در خود جای داده است.
حالا شرکت اپل این کلید را در سری آیفون ۱۵ پرو با دکمه اکشن جایگزین کرده است. محل قرارگیری کلید اکشن تغییری نکرده و دقیقا در همان جایی است که کلید بیصدا همیشه بوده است، به همین خاطر کاربران قدیمی آیفون نیازی به آموزش مجدد ندارند و استفاده از آن مشکلساز نخواهد شد.
Action Button چند سال پیش در گلکسی اس ۸ وجود داشت!
همان طور که میدانید به طور پیشفرض، دکمه Action تلفن همراه را به حالت بیصدا/ باصدا و لرزش تغییر میدهد. اما حالا کاربران به راحتی میتوانند از قسمت تنظیمات انتخاب کنند که از این کلید دقیقا برای چه منظوری استفاده کنند و یا حتی چند آپشن را با هم داشته باشند. کلید اکشن قابلیتهای فراوانی دارد؛ از کلید Action میتوان برای باز کردن یادداشت، ضبط کردن یادداشتها به صورت صوتی، راه اندازی دوربین، فعال کردن چراغ قوه و موارد دیگر استفاده کرد. حتی کاربران میتوانند از آن برای سفارشی کردن میانبرهای هوم اسکرین خود استفاده کنند.
زمانی که در رونمایی از آیفون ۱۵ به کلید اکشن که جزو امکانات جدید آن بود اشاره شد، برای مردم تجربه استفاده از کلید Bixby سامسونگ را تداعی کرد. حتما به خاطر دارید که در سال ۲۰۱۷، گلکسی اس ۸ اولین تلفن همراهی بود که به یک کلید اختصاصی به عنوان دستیار هوشمند سامسونگ مجهز شد.
سامسونگ با افزودن این کلید به تلفنهای هوشمند خود گمان میکرد که این کلید اختصاصی استفاده از تلفنهایش را برای مردم آسانتر میکند؛ اما دقیقا واکنش برعکس آن را از کاربران گرفت. این دکمه به شدت کاربران را عصبی میکرد.
تقریبا تا چند ماه پس از رونمایی از این کلید، سامسونگ به کاربران خود اجازه نمی داد تا از کلید Bixby برای امکانات متفاوت استفاده کند و تغییراتی در آن ایجاد کند. این کلید تنها به عنوان فعالکننده دستیار صوتی سامسونگ قابل استفاده بود.
پس از نارضایتی کاربران، شرکتهای توسعهدهنده به صورت غیر مستقیم با آوردن چند برنامه به کاربران اجازه داد تا تنظیماتی را که برای آنها کاربردی است روی دکمه اعمال کنند، اما سامسونگ به سرعت تمام آنها را از میدان دور کرد. کاربران مدام این درخواست را از سامسونگ داشتند که تنظیمات مفیدتری را روی این کلید اعمال کند؛ در غیر این صورت این کلید غیرکاربردی فقط فضا را اشغال میکند.
سامسونگ دیگر نتوانست درمقابل این همه نارضایتی مقاومت کند! در آخر، در سال ۲۰۱۹ زمانی که سری گلکسی نوت ۱۰ را عرضه کرد تغییراتی را روی این کلید اعمال کرد. از آن پس این دکمه دیگر خیلی هم غیرکاربردی نبود. حالا دیگر کاربران میتوانستند استفاده بیشتری از کلید Bixby داشته باشند.
تنظیمات مجدد باعث شد تا کاربران بتوانند هر برنامهای را که میخواهند با دو بار فشردن این کلید باز کنند. این قابلیت حتی به تلفنهای قدیمیتر هم اضافه شد. سامسونگ در همان سال، با معرفی گلکسی نوت ۱۰ کلید Bixby را برای همیشه کنار گذاشت.
به نظر میرسد که این شرکت به طور کامل متوجه شده بود که نتیجه اعمال کلید بیکس بای کاملا برعکس انتظاراتش پیش رفته است؛ پس دیگر دلیلی برای استفاده از این کلید در تلفنهای همراهش که چند میلیون از آن در سال فروش میرود، ندارد.
۵۸۵۸
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰