تسهیلات حمایتی بانک کشاورزی از چرخه تولید و اشتغال
پرداخت تسهیلات اشتغالزایی توسط بانک کشاورزی در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی این بانک در حمایت از بهبود پایدار معیشت خانوارهای کم درآمد و رونق اقتصادی کشور انجام می شود.
بر اساس این گزارش، پرداخت تسهیلات در شعب بانک کشاورزی سراسر کشور ، روندی مثبت و روبه رشد داشته به طوری که تسهیلات پرداختی این بانک در پایان سال ۱۴۰۱ با ۱۵۷ درصد تحقق برنامه، در مقایسه با سال ۱۴۰۰ بیش از ۷۴ درصد رشد داشته که این موفقیت، با حمایت و همراهی دولت، اعتماد و لطف ملت و تلاش و تعهد مدیران وکارکنان این بانک میسر شده است.
گفتنی است این بانک از ابتدای سال گذشته تا پایان سال حدود ۳۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به بیش از ۴۰ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی پرداخت کرده است.
پرداخت تسهیلات اشتغالزایی
همچنین این بانک از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان مهرماه با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی به مدد جویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، معرفی شدگان بهزیستی و متقاضیان مشاغل خانگی، از ایجاد بالغ بر ۱۶۸۰ فرصت شغلی جدید و پایدار برای اقشار آسیب پذیر جامعه حمایت کرده است.
شعب این بانک در هفت ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲ در راستای سیاست حمایتی دولت و رسالت این بانک در حمایت از اشتغال و توسعه پایدار، با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی، مشارکت فعال و نقش موثری در ایجاد مشاغل کوچک و پایدار برای اقشار کم برخوردار جامعه داشته اند.
تسهیلات گردش چرخه تولید
خاطر نشان می شود، از مجموع ۶۰۹ فقره طرح غیرفعال، راکد و موعد گذشته بیش از دو سال که در ابتدای سال جاری شناسایی شده، تعداد ۳۱۴ فقره طرح از طریق تامین مالی به مبلغ ۱۶ هزار و ۲۵۷ میلیارد ریال، با اقداماتی نظیر تمدید، رفع مشکل پرداخت اقساط، تخصیص تسهیلات تکمیلی و سایر اقدامات قانونی، تعیین تکلیف و به چرخه تولید بازگردانده شده است.
براساس این گزارش، بانک کشاورزی در مسیر آبادانی و خودکفایی کشور، تاکید زیادی بر توسعه پایدار، بهینه سازی مصرف منابع آب، خاک و انرژی، استفاده از روش ها و فناوری های نوین و دانش بنیان و ارتقای کمی و کیفی تولیدات بخش کشاورزی دارد و در پرداخت تسهیلات حمایتی و مشارکت در احداث و راه اندازی واحدهای تولیدی بخش کشاورزی و صنایع وابسته، این اصول را مد نظر قرار می دهد.
نگاه ویژه به امنیت غذایی و حفظ منابع پایه
یکی از سیاستهای کلان کشور در سالهای اخیر افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی برای کاهش مصرف آب در کشور است، زیرا در شرایط کنونی بسیاری از شهرهای کشور با تنش آبی مواجه هستند و برای کنترل ذخایر آب زیرزمینی باید ضریب تولید محصولات کشاورزی نسبت به آب مصرفی بهبود پیدا کند، از این رو بانک کشاورزی در راستای تحقق دو هدف اصلی توسعه پایدار شامل امنیت غذایی و حفظ منابع پایه، اهتمام ویژهای در پرداخت تسهیلات دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰