سود شپنا به ازای هر سهم ۶۱۰ ریال میان سهامداران توزیع شد
به گزارش بازتاب اقتصاد از روابط عمومی پالایشگاه اصفهان، در این رویداد همچنین گزارش تصویری زنده از پروژه های RFCC ،RHU، سایت دوم پالایشگاه اصفهان در بندرعباس و پروژه شیرین سازی نفت سفید(KHT) گزارشی از میزان اقدامات انجام شده درباره پروژه های انجام شده و در حال اجرای این شرکت به سهامداران ارائه گردید.
با حضور دکتر محسن قدیری مدیریت تغییر را در پالایشگاه اصفهان احساس کردیم
درابتدای این آئین رئیس مجمع عمومی پالایشگاه اصفهان ، با بیان اینکه افتخار داریم که در۴ مجمع پالایشگاه اصفهان حضورداشته ام گفت:با قاطعیت اعلام می کنم که با حضور دکتر محسن قدیری مدیریت تغییر را در پالایشگاه اصفهان احساس کردیم.
مهندس زندیه، گفت: قطعا همه تلاش های هیات مدیره و مدیرعامل در راستای شکوفا شدن نام پالایشگاه اصفهان و دست یابی به سود بیشتر برای سهماداران حقیقی و حقوقی است.
در این رویداد که با حضور پر شور سهامداران برگزار شد ، مدیر عامل هلدینگ پترو پالایش اصفهان، با بیان اینکه آنچه ارائه میکنیم حاصل همراهی هیئت مدیره ما است، اظهار کرد: چشم انداز پالایشگاه نفت اصفهان بسیار جسورانه است و در تمام زمینه ها با نگاه به جامعه، احترام به محیط زیست طرحهای خود را به جلو می برد تا به رده ۵٠٠ برتر دنیا و ١۶ پالایشگاه برتر دنیا برسیم.
به گزارش خبرنگار واحد رسانه روابط عمومی و بین الملل هلدینگ پترو پالایش اصفهان،دکتر محسن قدیری، ادامه داد: احترام به اخلاق، محیط زیست و توجه به هوش مصنوعی در مجموعه ما مدنظر است.
وی با اشاره به حضور پالایشگاه اصفهان در بورس گفت:خوشبختانه ما توانستیم حداکثر ارزش بازار و بالاترین سود را در سال گذشته کسب نماییم. ما با ظرفیت ٣٨٠ هزار بشکه کار کردیم و اگر خوراک به ما برسد تا ۴۴٠ بشکه سود خالص ما ٣٩ همت است که ٧.٣٢ درصد تغییر داشته است.
وی با اشاره به اینکه پالایشگاه اصفهان نسبت به شرکت های دیگر شرایط بهتری دارد افزود: در سال ١۴٠٧ ما ٨٠ میلیون لیتر کسری سوخت خواهیم داشت اما برای این موضوع دو برنامه درنظر گرفتیم که پالایشگاه ٣٧ میلیون لیتر سوخت تحویل خواهد داد و با برنامه ریزی ظرفیت ما به ۵٠٠ هزار بشکه میرسد که برای تحقق این هدف باید ظرفیت به ۴۴ میلیون لیتر در روز برسد.
دکتر قدیری، در ادامه گزارش خود به سهامداران این شرکت به این مسله اشاره داشت: با بهره برداری از پالایشگاه بندرعباس تولید پالایشگاه اصفهان به ۵۶ میلیون لیتر میرسد و با توسعه آن ٣٧ میلیون لیتر از ناترازی سوخت کشور را جبران خواهیم کرد.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، با اشاره به تغییرات در تأمین مالی این شرکت تاکید کرد: هدفگذاری ما حمل یک میلیون تن محصول به صورت زمینی است که با این برنامه تا سال ۱۴۰۵به میزان ١٠ میلیون حمل و نقل پالایشگاه خواهد بود
که با برنامه های انجام شده، برای تحقق حمل و نقل ریلی دراین شرکت ۱۳۰تن ریل موردنیاز از ذوب آهن اصفهان خریداری شده و مجوز آن اخذ گردیده که در آینده نزدیک ارتباط ما با دریا برقرار خواهد شد. قدیری، با بیان اینکه تا سال ١۴٠۶ سوخت دریایی بانکرینگ را تولید خواهیم کرد، گفت: در اسکله شهید رجایی در حال خرید مخازن برای این سوخت خواهیم بود که دیگر کشتیهای ما برای سوخت به دبی نخواهند رفت.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان ،با اشاره به جذب دو میلیارد یورو سرمایهگذار یوزانس برای پالایشگاه جنوب، خاطرنشان کرد: در بحث مصرف آب خام با مدیریت های خوب صورت گرفته ۶ مخزن آب استراتژیک ساخته شد و ٢٣ پروژه آبی دیگر در حال ساخت است.
وی ادامه داد: ما در پالایشگاه ٨٢.٧۵ درصد پروگرس داریم که تنها ١.۵٧ درصد از برنامهریزی خود عقب هستیم که عدد قابل توجهی است و اجرای ما ٣٧ درصد است که باید مجوزهای لازم برای آن اخذ شود.
قدیری با بیان اینکه چهار هزار نفر در پروژههای ما مشغول به کار هستند، گفت: پالایشگاه ١٢٠ هزار بشکهای بندرعباس خریداری شده که فعالیت آن مبتنی بر نفت خام ایران است.
این مدیر ارشد صنعت نفت ایران، با بیان اینکه ما اندازه خود پالایشگاه اصفهان در بندرعباس زمین خریداری کردهایم، ادامه داد: مجوزهای لازم با سرعت بالایی در حال اخذ است و تا سه ماه آینده کلیه مجوزها اخذ میشود.وی با بیان اینکه ما ٢٠٠ هزار تن محصول به واحد LAB جنوب میفرستیم، گفت: در زنجیره ارزش ما باید ٢.٣ میلیارد یورو پول بیاوریم که دو میلیارد یورو آن از یوزانس خواهد بود. تولیدات ما در واحد KHT قابلیت صادرات به سراسر دنیا حتی آمریکا و اروپا دارد.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با بیان اینکه ما در زنجیره ارزش به پیچیدگی ١۶ میرسیم که اقدام بزرگی است، گفت: به دنبال احداث پارک گوگردی هستیم و طراحیها کاملأ انجام شده است و منتظر مجوزهای محیط زیست هستیم.
وی با بیان اینکه شرکت مشعل پویا ١۵٠ شرکت دانشبنیان در زیرمجموعه خود دارد، گفت: مجموعه میرداماد ما بینظیر است که ٢١ درصد روغن نسل سه تولید خواهد کرد. در سال ١۴٠۶ دستیابی به سود ۴.٢ میلیارد دلاری و کسب ضریب پیچیدگی بالای ١٢ در دستور کار پالایشگاه اصفهان است.
دکتر قدیری ،با بیان اینکه میزان فروش حلالهای ما ٣.۴ برابر با تأسیس شرکت میرداماد شده است، تصریح کرد: هیئت مدیره ما پشتیبان ما شده و ما با این پشتیبانی هیچ دغدغهای نداریم.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با بیان اینکه مدیریت ۵٠ جایگاه استان در دست هلدینگ پتر وپالایش اصفهان است، گفت: دیگر نباید ما را با دیگر پالایشگاهها مقایسه کنند و ما یک شرکت نفتی همانند شل خواهیم شد.
وی با بیان اینکه ٧۵ درصد مصرف آب ما کم میشود، گفت: ١١.٧٨ درصد مصرف انرژی ما کاهش پیدا کرده و همه پالایشگاههای قدیمی ما با کمک مهندسان ایرانی در شرکت مشعل پویا بروز میشود.
دکتر قدیری ،با اشاره به استقرار سیستم SAPوERP در شرکت پالایش نفت اصفهان و شرکتهای تابعه، گفت: در هر فرایند ما کار و تلاش میزان نفراتی که برای هر مکان مشخص شده است و میزان کار هر فرد مشخص شده و میزان پاداشها هم بر همین اساس خواهد بود.
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان در رابطه با مسئولیتهای اجتماعی پالایشگاه، گفت: ما در حال ساخت ۵٠ مدرسه هستیم که ٢٨٠ میلیارد تومان از هزینههای ساخت را از شرکتها و کارمندان خود گرفتیم.
وی با اشاره به کاشت یک هزار و ١۵٠ بادام اسکوپاریا در سال گذشته، گفت: امسال برنامهریزی برای کاشت دو هزار هکتار خواهیم داشت.
در مجمع عمومی عادی تیرماه پالایشگاه اصفهان همچنین در مورد انتخاب اعضای هیات مدیره رای گیری شد و به ترتیب شرکت های تابان فردا،سهام عدالت سرمایه گذاری ایرانیان، توسعه سرمایه رفاه و آوای پردیس سلامت به عنوان اعضای هیات مدیره شرکت پالایش نفت اصفهان در سال جاری انتخاب شدند و روزنامه دنیای اقتصاد نیزبه عنوان روزنامه رسمی برای درج آگهی های کثیر الانتشار پالایشگاه اصفهان انتخاب گردید .
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰